VÄXEL:
AKUT FELANMÄLAN:

Nyhetsbrev Mars 2023

Hej och god fortsättning.

Idag den 1 mars hälsar vi TREAB tillbaka som skötselentreprenör av Garnisområdet. Idag har dom påbörjat isrivning i del av området och dom fortsätter under kommande dagar. De ska även skrapa fram entréer och lastbryggor runt alla byggnader. Med en ny entreprenör jag tror att kvalitén på snöröjningen och sandning kommer bli bättre än det varit hittills under vintern.

Under mars/april kommer det genomföras en informationsträff och samordningsmöte om det vattenlednings byte som Bodens kommun genomför i sommar. Arbetet kommer att påverka Garnisområdet intill väg 97 och Hedenbrovägen.

Kriget i Ukraina påverkar oss alla med stigande räntor och högre energipriser. Vi kommer därför att se över våra avgifter för parkering och användande av motorvärmare inför kommande vinter.

Med vänlig hälsning

Conny Bergwall

VD

DELA DENNA NYHET:

SENASTE NYTT

Nyhetsbrev Mars 2023

Nyhetsbrev Mars 2023

Idag den 1 mars hälsar vi TREAB tillbaka som skötselentreprenör av Garnisområd. Med en ny entreprenör jag tror att kvalitén på snöröjningen och sandning kommer bli bättre än det varit hittills under vintern.

Nyhetsbrev Januari 2020

Nyhetsbrev Januari 2020

Hej och god fortsättning. Kan inte låta bli att börja mitt nyhetsbrev med att kommentera vintern, för det känns som att vi lägger ut mer grus och sand än skottar snö.

Nyhetsbrev Juni 2019

Nyhetsbrev Juni 2019

Nu kan vi summera vår första vinter som fastighetsägare av Garnisonsområdet och vi har en del erfarenheter att ta med oss från vinterns kyla och snöfall.