VÄXEL:
AKUT FELANMÄLAN:

Nyhetsbrev Januari 2020

Hej och god fortsättning. Kan inte låta bli att börja mitt nyhetsbrev med att kommentera vintern, för det känns som att vi lägger ut mer grus och sand än skottar snö. Vår entreprenör TREAB gör ett bra jobb med all halkbekämpning, men jag vill uppmana er att vara försiktiga då det är besvärligt med allt regn och ishalka.

Nu är det dags att summera vårt första helår som fastighetsägare och vi kan konstatera att vi har lärt oss en hel del om våra byggnader på Garnisområdet och våra hyresgästers behov. Vi har även en positiv utveckling på våra industrilokaler där tillväxten fortsätter hos våra hyresgäster.

Ombyggnationen av Lungan går in i slutskedet, byggnaden skall vara klar den 6 april då Bodens kommun flyttar in sitt korttidsboende i byggnaden. Under projekttiden har vi byggt nya motorvärmarplatser framför by 110 och flyttat om några hyresgäster. Nu finns det ett 20-tal motorvärmarplatser framför Lungan som kan nyttjas av alla hyresgäster.

Summer forest
Summer forest

Vi har försökt att reda ut våra telefonabonnemang, vad de används till och vem som nyttjar dessa. Vi tror att de flesta abonnemangen tillhör hiss telefoner. Under vintern har vi byggt om alla hisstelefoner till GSM telefoner och nu kommer vi att stänga ned alla fasta abonnemang. Men innan vi gör det kommer vi meddela er när detta sker.

Nu i januari  kommer vi också att ta bort en del träd på parkeringen framför By 130 och 131. Anledningen är att en del träd är skadade och sedan växer dom in i våra armaturer och gör att parkeringen blir för mörk under hösten.

Med vänlig hälsning

Conny Bergwall

VD

DELA DENNA NYHET:

SENASTE NYTT

Nyhetsbrev Mars 2023

Nyhetsbrev Mars 2023

Idag den 1 mars hälsar vi TREAB tillbaka som skötselentreprenör av Garnisområd. Med en ny entreprenör jag tror att kvalitén på snöröjningen och sandning kommer bli bättre än det varit hittills under vintern.

Nyhetsbrev Januari 2020

Nyhetsbrev Januari 2020

Hej och god fortsättning. Kan inte låta bli att börja mitt nyhetsbrev med att kommentera vintern, för det känns som att vi lägger ut mer grus och sand än skottar snö.

Nyhetsbrev Juni 2019

Nyhetsbrev Juni 2019

Nu kan vi summera vår första vinter som fastighetsägare av Garnisonsområdet och vi har en del erfarenheter att ta med oss från vinterns kyla och snöfall.